Fetişul care câştigă teren în rândul britanicilor: când se simt fericiţi bărbaţii-căţeluşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fetiş bizar a devenit tot mai popular în rândul britanicilor, care se relaxează în rol de animal de companie. Este vorba mai ales despre bărbaţi care se costumează în câini şi se simt fericiţi atunci când sunt trataţi ca şi cum ar fi cei mai buni prieteni ai omului, în timp ce femeile preferă ipostaza de pisică.

Fenomenul bărbaţilor-căţeluş a devenit subiectul unui documentar care va fi difuzat mâine de postul de televiziune Channel 4, în care apar mai multe persoane atrase de acest fetiş. 

Printre personaje se numără şi Tom, un bărbat care a investit cel puţin 5.000 de euro în pasiunea sa, ţinând cont că are nevoie de un costum din cauciuc, dar şi de tot felul de accesorii, printre care jucării de pluş, care orice câine răsfăţat. Problema este că iubita sa nu l-a înţeles şi acum a rămas fără stăpână, se arată în publicaţia Daily Mail.

Adepţii acestui fetiş susţin că joaca de-a câinele nu are conotaţie sexuală, ci este o formă de escapism pentru că aşa reuşesc să se detaşeze de viaţa plictisitoare de zi cu zi. Aproximativ 10.000 de persoane ar practica acest fetiş numai în Marea Britanie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite