Cui mi-a spart geamul îi blestem tot neamul: cum l-a pedepsit un chinez pe bărbatul care i-a vandalizat maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Oddity Central
FOTO Oddity Central

Proprietarul unei maşini din Kunming, capitala provinciei Yunnan din China, a apelat la o metodă neobişnuită pentru pedepsirea vadalului care i-a spart un geam al maşinii.

Bărbatul, cunoscut drept Wang, a montat un adevărat altar lângă automobil, prin care, apelând la puterea zeilor demonici, îi blestema pe distrugători. Wang a apelat la bizarul ritual după ce poliţia nu a reuşit să îi prindă pe răufăcători. Acesta a organizat o ceremonie în care a sacrificat o găină, a folosit tămâie, lumânări şi a compus un blestem elaborat, listând patru lucruri rele care ar trebui să i se întâmple bărbatului care i-a spart geamul maşinii. 

Chinezul, care deţine un stand la care prepară şi vinde friptură de peste zece ani, spune că nu a avut niciodată probleme cu vandalii până luna trecută, când în timpul nopţii de 12 octombrie un bărbat i-a spart geamul folosind o umbrelă, potrivit camerelor de luat vederi. Wang susţine că distrugătorul este un bărbat cu care s-a certat cu puţin timp înainte de incident, dar acesta neagă acuzaţiile, iar poliţiştii nu au dovezi suficiente pentru a lua măsuri împotriva lui. Din acest motiv, Wang a luat răzbunarea în propriile mâini. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite