Chiar dacă rivala moare, nu scapă de răzbunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gelozia unei femei poate da naştere la acţiuni desprinse din filmele de groază. Este cazul americancei Shaynna Sims, din statul Oklahoma, care a ajuns la închisoare după ce a mutilat cadavrul iubitei din liceu a soţului.

Din cercetările poliţiei a rezultat că femeia era furioasă pentru că partenerul ei de viaţă a ţinut legătura cu iubita sa din adolescenţă, Tabatha Nadine Nixon, ba chiar cele două familii erau prietene, informează Dailly Mirror.

În clipa în care Shaynna a aflat că rivala a plecat dintre cei vii, aceasta s-a dus la casa funerară unde era depus corpul neînsufleţit şi l-a ciopârţit. Moarta a fost descoperită cu faţa tăiată de la rădăcina părului până în vârful nasului, şuviţe de păr erau împrăştiate peste tot şi avea machiajul întins. Ulterior, poliţia a dezvăluit că Shaynna îi retezase inclusiv sânii şi un deget de la unul dintre picioare, iar pe lângă cuţit a folosit un cutter şi o foarfecă.

Femeia a fost eliberată pe cauţiune, iar cumnata decedatei a declarat că se teme de răzbunarea soţiei bolnave de gelozie. „Nu ai reuşit să o răneşti pe Tabatha, ea a plecat din această lume la fel de frumoasă pe cât a venit. I-ai rănit în schimb pe mama ei, pe fratele ei, pe copiii ei, pe nepoatele şi nepoţii ei, atâţia oameni care au iubit-o“, i-a transmis cumnata Shaynnei prin intermediul unei publicaţii locale. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite