Şapte lucruri bizare prezentate săptămâna trecută publicului larg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista celor mai interesante lucruri pe care nu le ştiam până de curând este adusă în atenţia publicului şi în această săptămână de BBC.

BBC a reunit şi în aceasta săptămână ştiri considerate informaţii cu adevărat noi, chestiuni neprezentate până acum în ziare sau studii expuse în premieră de publicaţiile ştiinţifice.

1.Nasul unui Tiranozaur poreclit „Pinnochio Rex” a fost cu 35% mai mare decât boturile pe care le aveau alţi dinozauri de dimensiunea sa.

2.Cea mai mare popularitate pe reţelele de socializare o au bărbaţii care la poza de profil au o imagine cu ei, în aer liber, bucurându-se de frumuseţile naturii.

3.17% dintre britanici ar fi dispuşi să facă sex cu un robot.

4.Prezenţa animalelor de companie este interzisă în mijloacele de transport public din Dubai, exceptând câinii folosiţi de persoane cu probleme de vedere.

5.„Moartea neagră” a dus la îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei în secolele care au urmat după perioada de apogeu a bolii, cu toate că nimeni nu ştie de ce.

6.New-yorkezii nu vor să pună fiicelor pe care le au numele de Brookly, chiar dacă în 39 de state americane este cel mai popular nume de fată care începe cu litera B.

7.Oamenii cooperează mult mai bine după ce li se oferă o băutură caldă pe care să o ţină în palme.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite