VIDEO Patrioţi în declaraţii: mesajele fotbaliştilor de ziua naţională. Marica, invizibil cu Grecia, filosof în vorbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

România a ratat calificarea la Mondialul din 2014 după două meciuri cu Grecia în care tricolorii au arătat orice, numai patriotism nu. Totuşi, cu ocazia zilei de 1 decembrie, jucătorii s-au grăbit să posteze fel şi fel de comentarii emoţionante.

Nu te costă nimic să dai din gură, mai greu e să faci ceva concret. După acest principiu, fotbaliştii români s-au făcut de râs în ultima perioadă, pentru ca, de 1 decembrie, să posteze mesaje patriotice. 

În luna octombrie, dinamovistul Valentin Lazăr a şocat lumea fotbalului românesc, atunci când a fost întrebat ce adversar îşi doreşte pentru naţionala României la barajul de calificare la Mondialul din 2014. „Eu aş vrea să picăm cu Portugalia, să ne dea Cristiano Ronaldo trei goluri. Eu nu sunt suporter al echipei naţionale, eu ţin cu echipa mea de club“, a declarat mijlocaşul de 24 de ani.

Între timp, Lazăr a uitat ce a spus acum o lună şi jumătate şi a participat, alături de colegii săi de echipă, într-un videoclip realizat pentru ziua naţională a României şi postat pe canalul de Youtube al clubului Dinamo:

Marica, invizibil cu Grecia, filosof în declaraţii

Ciprian Marica e un alt fotbalist care, din păcate, a uitat de patriotism pe teren. A fost invizibil în „dubla“ cu Grecia, dar acum a transmis un mesaj emoţionant prin intermediul celor de la Digi Sport.

„Eu nu am ales să fiu român, am avut acest noroc. Iubesc şi trăiesc româneşte în orice colţ de lume m-aş afla!“, a spus atacantul lui Getafe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite