Ziua derby-urilor în Europa: programul televizărilor celor mai tari meciuri de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii îşi doresc de la Robin van Persie să marcheze contra lui Liverpool în etapa a 22-a din Premier League
Fanii îşi doresc de la Robin van Persie să marcheze contra lui Liverpool în etapa a 22-a din Premier League

În trei dintre cele mai puternice campionate de fotbal din Europa sunt programate patru derby-uri, care vor ţine capul de afiş în această duminică.

În Premier League, patru granzi se vor confrunta între ei pentru supremaţie. Astfel, liderul Manchester United încearacă să-şi consolideze poziţia de lider, înfruntând acasă pe Liverpool. Potrivit caselor de pariuri, trupa lui Ferguson este favorită, având o cotă de 1.90 pentru un succes, în timp ce Liverpool are o cotă de 3.70 să câştige pe "Old Trafford".

Arsenal va avea un meci foarte dificil pe teren propriu, unde va primi vizita lui Manchester City, principala urmăritoare a lui United. Trupa lui Mancini este favorită la casele de pariuri cu o cotă de 2.60 pentru victorie, în timp ce Arsenal are 2.65 pentru un succes.

În Spania, FC Barcelona va întâlni în deplasare revelaţia Malaga, echipă calificată în premieră în optimile Ligii Campionilor la prima participare din istorie în această competiţie. Dacă va câştiga şi această partidă, Barcelona va fi greu de prins din urmă de altă echipă din Primera. Catalanii sunt favoriţi să învingă la casele de pariuri, având o cotă de 1.45 pentru victorie.

Şi în prima ligă din Portugalia e zi de sărbătoare, deoarece două dintre cele mai titrate echipe, Benfica şi FC Porto, se vor duela în această seară. Benfica beneficiază de avantajul terenului propriu, fiind favorită la pariuri, cu o cotă de 2.40, în timp ce oaspeţii au 2.75 pentru un triumf pe terenul rivalei.

Iată programul derby-urilor de duminică:

Manchester United – Liverpool, ora 15.30 (DigiSport 1);
Arsenal – Manchester City, ora 18.00 (DigiSport 1);
Malaga – Barcelona, ora 22.00 (DigiSport 1);
Benfica – Porto, ora 22.15 (netelevizat).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite