Wimbledon: Irina Begu, în turul al treilea după un meci maraton! O aşteaptă o partidă cu Maria Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu FOTO Getty Images
Irina Begu FOTO Getty Images

Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, după victoria în faţa Lesiei Tsurenko din Ucraina, scor 7-5, 6-7, 7-5.

Irina Begu a ajuns în turul al treilea la Wimbledon, datorită victoriei obţinute în faţa Lesiei Tsurenko, din Ucraina, locul 68 WTA, scor 7-5, 6-7, 7-5. Jocul a fost unul extrem de echilibrat, iar în setul al doilea românca a condus cu 5-4 şi a avut o minge de meci, anulată însă de Tsurenko. Jucătoarea din Ucraina a reuşit să câştige setul al doilea la tiebreak şi a împins meciul în set decisiv. tsurenko a luat un avantaj rapid, dar Begu a revenit şi a câştigat cu 7-5 decisivul. 

În turul următor, Irina Begu o va întâlni pe Maria Şarapova. Rusoaica a învins-o fără emoţii pe Richel Hogenkamp, din Olanda, scor 6-3, 6-1. Şarapova o va depăşi în clasamentul WTA pe Simona Halep, indiferent de rezultatul partidei cu Irina Begu. 

Tecău a jucat puţin, dar a câştigat

Perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, s-a calificat, miercuri, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, după abandonul cuplului Martin Klizan/Lukas Rosol (Slovacia/Cehia).

Klizan şi Rosol s-au retras de pe teren la scorul de 3-0 pentru Tecău şi Rojer. Echipa româno-olandeză va juca în manşa a doua cu perechea Andre Begemann/Julian Knowle (Germania/Austria). Calificarea în turul al doilea la dublu este recompensată la Wimbledon cu un premiu total de 13.750 de lire sterline (aproximativ 19.000 de euro).

Alexandra Dulgheru şi Silvia Soler Espinosa au pierdut meciul cu Garbine Muguruza şi Suarez Navarro, scor 4-6, 2-6. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite