Voluntari, şase eşecuri în zece meciuri: ce spune Flavius Stoican despre situaţia echipei. Rezultatele din Cupa Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grupare nou-promovată în Liga I are toate şansele să se întoarcă din stagiunea viitoare în „B“. Joi, Pancu şi compania au mai bifat o înfrângere.

FC Voluntari a jucat un meci în Cupa Ligii şi a şi fost eliminată. 

Trupa pregătită de Flavius Stoican a cedat „acasă“, pe stadionul „Dinamo“, în faţa celor de la Astra. Giurgiuvenii s-au impus cu 2-0 (Gouriye 6, Alibec 73). Voluntari a încheiat partida în zece oameni, după eliminarea lui Voduţ (68), iar la al doilea gol al celor de la Astra, portarul Botaş a comis o gafă uriaşă.

Voluntari are şase înfrângeri în zece partide oficiale disputate în campionat şi în Cupa Ligii şi ocupă penultimul loc în primul eşalon cu patru puncte. Pancu şi compania au început sezonul cu Bogdan Argeş Vintilă pe bancă, iar acum sunt antrenaţi de Flavius Stoican.

„Am făcut greşeli elementare. Ca joc, rezultatul putea fi altul pentru că am avut multe ocazii. Am pierdut nemeritat. Nu vreau să comentez dacă am fost dezavantajaţi de arbitru. Nu-mi convine ce se întâmplă la echipă, nu respectăm ce stabilim la antrenamente. Greşim copilăreşte“, a declarat Stoican la Dolce Sport.

Cupa Ligii, optimi

Miercuri

Chiajna – FC Botoşani 3-0

Cristescu 1, Răducanu 82, Purece 90+2

ACS Poli – Petrolul 1-0

Elek 67

CSMS Iaşi – CFR Cluj 0-1

Cristiano Lopez 44

Joi

Voluntari – Astra 0-2

Gouriye 6, Alibec 73

Viitorul – CS U Craiova 0-0 (9-8 după penalty-uri)

Pandurii – Dinamo 0-2
Palici 60, Filippetto (aut.) 62

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite