VIDEO Vlad Chiricheş ratează barajul cu Grecia, după ce a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală. Cine îl va înlocui la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş, unul dintre fundaşii lui Tottenham Hotspur FOTO digisport.ro
Vlad Chiricheş, unul dintre fundaşii lui Tottenham Hotspur FOTO digisport.ro

Vlad Chiricheş a părăsit terenul accidentat în timpul meciului Tottenham Hotspur - Newcastle United, disputat duminică şi pierdut de echipa sa cu scorul de 1-0.

UPDATE Piţurcă nu a renunţat doar la Chiricheş pentru barajul cu Grecia, ci şi la Gigel Bucur. Deşi atacantul lui Kuban Krasnodar este în mare formă în campionatul Rusiei şi a fost convocat iniţial pentru jocurile cu grecii, în cele din urmă selecţionerul a considerat că se poate dispensa de serviciile sale.


Vlad Chiricheş a fost aliniat în primul 11 la meciul Tottenham Hotspur - Newcastle United, partidă contând în etapa cu numărul XI, din Premier League. Fundaşul nu a reuşit să ducă la bun sfârşit meciul, după ce, cu un minut înainte de pauză, a reluat cu capul mingea trimisă în corner de Christian Eriksen şi, în urma săriturii, Chiricheş s-a lovit de un adversar şi şi-a spart nasul. 

Victor Piţurcă a decis: cu ei atacăm Grecia! 15 stranieri, cinci stelişti, trei astrali, un petrolist şi un dinamovist. Răzvan Cociş şi Bănel Nicoliţă se întorc

Din cauza sângerării, fostul stelist a fost înlocuit de Younès Kaboul, după care a primit îngrijiri medicale. Fotbalistul va rata ambele meciuri împotriva Greciei, din 15 şi 19 noiembrie şi, potrivit anunţului Federaţiei Române de Fotbal, Victor Piţurcă va acoperi golul lăsat de Chiricheş prin serviciile dinamovistului Dragoş Grigore.

FRF contestă desemnarea arbitrului delegat pentru meciul Grecia - România

Cifrele lui Vlad Chiricheş la Tottenham

apariţii a bifat fundaşul până acum;

ani e valabil contractul cu gruparea engleză;

9.500.000€ este valoarea sa, estimată de Transfermarkt.co.uk.

Vlad Chiricheş, lăudat de André Villas-Boas pentru prestaţia de la Tottenham

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite