Violenţe stradale înaintea meciului UTA - ASU Poli Timişoara. Un bărbat de 28 de ani a ajuns în spital cu fractură craniană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe incidente violente au avut loc, duminică după-amiază, pe străzi din Arad, înaintea meciului dintre echipele UTA (Arad) şi ASU Poli (Timişoara), membri ai celor două galerii luându-se la bătaie. Un bărbat a fost lovit în cap şi este în stare gravă în spital.

Incidentele au avut pe traseul dintre Gara Arad şi stadionul Motorul, aflat în cartierul Aradul Nou, unde s-a jucat meciul dintre UTA şi ASU Poli. Pe aici au trecut câteva sute de fani ai echipei timişorene ASU Poli, iar pe Calea Timişorii s-au întâlnt cu suporteri ai UTA. Câţiva membri ai celor după galerii s-au luat la bătaie de mai multe ori pe traseu, înainte de meci, deşi jandarmii au supravecheat galeriile şi au intervenit.

Un braşovean de 28 de ani, care a venit în Arad pentru a susţine UTA, a fost rănit la cap cu un corp dur. Unii martori afirmă că a fost lovit de un jandarm, în timp ce alţii spun că de un fan timişorean. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad, medicii afirmând că este în stare gravă, cu fractură de craniu. Întrebat de medici cine l-a rănit, bărbatul a spus că nu-şi aminteşte nimic. 

Purtătorul de cuvânt al Grupei Mobile de Jandarmi Timişoara, care a avut misiunea de supraveghere a meciului, Nicolae Bocâncă, a declarat corespondentului News.ro că tânărul a fost găsit de către jandarmi rănit, cu sânge la cap, pe şosea, pe Calea Timişorii. ”Cu câteva sute de metri înainte de stadionul Motorul a fost oprită galeria celor de la ASU, monent în care un tânăr de 28 de ani a fost găsit căzut pe şosea. Nu se cunosc împrejurările în care a căzut şi a fost rănit. Victima era sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt confirmat de către personalul Serviciului de Ambulanţă”, a declarat Bocâncă. "A fost ridicat de ambulanţă, i s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad. Victima nu se afla în perimetrul de siguranţă. Nicio persoană nu poate confirma sau infirma cum a ajuns acolo şi cum a ajuns să cadă în mijlocul şoselei”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi din Timişoara. Echipa UTA Bătrâna Dpoamnă a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia ASU Politehnica Timişoara, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii a II-a. Oaspeţii au deschis scorul prin Blănaru, în minutul 71, gazdele reuşind egalarea prin Andor, în minutul 88.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite