Viktoria Azarenka îşi apără supremaţia la Melbourne: adversarul surpriză al numărului 1 WTA în finala de la AO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera clasamentului WTA, bielorusa Viktoria Azarenka, a câştigat semifinala cu jucătoarea de origine americană Sloane Stephens şi va juca finala Australian Open împotriva locului 6 din clasamentul WTA.

Viktoria Azarenka a dovedit încă o dată că este cea mai în formă jucătoare de tenis din circuitul WTA. Deşi a avut momente dificile în semifinala cu Sloane Stephens din cauza unei accidentări, bielorusa a câştigat lejer disputa cu americanca Slone Stephens, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în ultimul act, acolo unde o va întâlni pe Na Li. Semifinala a durat 101 minute.

Azarenka şi Stephens s-au întâlnit la Australian Open pentru prima dată, jucătoarea americană fiind la prima calificare într-o semifinală a unui turneu de Mare Şlem din carieră.

În cealaltă semifinală, chinezoaica Na Li a produs surpriza, reuşind să învingă fără probleme o altă favorită la câştigarea Australian Open, rusoaica Maria Şarapova (locul 2 WTA), scor 6-2, 6-2. Asiatica Na Li ocupă locul 6 în clasamentul WTA şi va avea o misiune grea în faţa numărului 1 mondial.

Finala este programată este programată sâmbătă, 26 ianuarie. Ediţia de anul trecut a Australian Open a fost câştigată tot de Viktoria Azarenka, bielorusa reuşind să o învingă în finală pe rusoaica Maria Şarapova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite