Viitor promiţător pentru gimnastica românească: Laura Jurcă poate câştiga cinci medalii la Jocurile Olimpice ale Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Jurcă FOTO romgym.ro
Laura Jurcă FOTO romgym.ro

Gimnasta Laura Jurca s-a calificat în toate cele cinci finale la gimnastică artistică, în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret, competiţia aflată în plină desfăşurare la Nanjing (China).

Graţie calificării în cele cinci finale, la sol, bârnă, paralele, sărituri şi individual compus, Jurcă este singura sportivă din delegaţia României care are şansa de a cuceri cinci medalii olimpice. 

Adela Popa, antrenoarea Laurei Jurcă, a făcut referire la şansele sportivei la medalii: „Va fi foarte greu în finale, pentru că sportivele din Rusia, Marea Britanie, Japonia şi China sunt foarte valoroase la toate aparatele. Laura este motivată şi sper că în lupta pentru medalii să prindă o zi mult mai bună decât în calificări, a spus Popa, conform romgym.ro

Reamintim că România a cucerit deja o medalie la Jocurile Olimpice ale Tineretului, de la Nanjing, prin Ştefania Dobre (18 ani), care a luat argintul la categoria 63 kg a concursului de judo. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite