VIDEO Salzburg - Viitorul 4-0: Echipa lui Hagi, campioana ruşinii în Europa cu un bilanţ terifiant. Câte goluri a luat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Formaţia care a cucerit titlul în Liga I a încheiat socotelile cu competiţiile organizate de UEFA în mod ruşinos, adică exact aşa cum s-a întâmplat şi la precedenta participare în Europa.

După 1-3 cu campioana Austriei, săptămâna trecută, la Ovidiu, Viitorul a fost desfiinţată şi în retur, scor 4-0 (Dabbur 7, Gulbrandsen 38, Valon Berisha 52-penalty, Haidara 88).

Astfel, după ce a pierdut în turul III preliminar al Ligii Campionilor cu APOEL Nicosia, trupa pregătită de Hagi a fost eliminată şi din play-off-ul Ligii Europa şi se poate concentra pe competiţia internă, acolo unde are o situaţie alarmantă după şapte etape: o victorie, două remize, patru înfrângeri, trei goluri marcate, şase primite, locul 11 din 14!

Mai grav e că în ultimele două sezoane o astfel de echipă a reprezentat România în cupele europene. Bilanţul Viitorului vorbeşte de la sine:

*2016-2017: 0-5 şi 0-0 cu Gent (Belgia)

*2017-2018: 1-0 şi 0-4 cu APOEL Nicosia (Cipru)

*2017-2018: 1-3 şi 0-4 cu Salzburg (Austria)

După cum se poate vedea, echipa lui Hagi a încasat în şase partide europene 16 goluri şi a marcat doar de două ori!

Eliminat din Europa, aproape de retrogradare în Liga I, Hagi îşi pregăteşte deja exit-ul din proiectul Viitorul: a vândut cei mai buni jucători, a desfiinţat echipa a doua a clubului şi, foarte probabil, va renunţa şi la funcţia de antrenor, urmând să preia o grupare din străinătate în viitorul apropiat.

VEZI GOLURILE MECIULUI SALZBURG - VIITORUL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite