VIDEO Rafa Nadal joacă poker în scop caritabil. Vezi cum se antrenează cel mai bun jucător al lumii în acest sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal e îndrăgostit şi de poker
Rafael Nadal e îndrăgostit şi de poker

Rafael Nadal, jucătorul de tenis numarul unu în clasamentul ATP şi ambasador al PokerStars, va fi prezent în data de 12 decembrie la Praga, pentru una dintre provocarile finale acestui an, un turneu de poker live, organizat în scop umanitar.

Rafa va juca împotriva unora dintre cei mai buni profesionişti de poker din circuitul internaţional, împreună cu alte legende ale sportului, al caror nume va fi anunţat în săptămânile ce urmează. Turneul face parte din festivalul European Poker Tour Praga, care se deruleaza între 8 si 18 decembrie. Va fi primul turneul live oficial la care Rafa va lua parte, de când a început să joace poker, respectiv  din iunie 2012.

“Nu este un secret că ador competiţia şi exact asta îmi place la poker. Este un joc de abilitate, care necesită un psihic puternic şi în care trebuie să fii mai ager decât adversarul. În această privintă se aseamănă cu tenisul. Joc poker online de aproape 18 luni şi aştept cu nerăbdare provocarea primului meu turneu live", a spus Rafa Nadal, care se antrenează de zor pentru această competiţie.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite