VIDEO Rădoi a trăit cel mai dramatic meci din carieră în fotbalul arab: nici n-a intrat bine pe teren şi a început coşmarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Fostul stelist a început partida Al-Kharitiyath – Al-Arabi pe bancă, iar după 32 de minute echipa sa avea 3-0 pe tabelă. Apoi, partida a curs după un scenariu demn de filmele de groază pentru Rădoi şi colegii săi.

Mirel Rădoi a bifat al doilea meci în tricoul celor de la Al-Arabi în weekend, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a campionatului din Qatar. 

Dacă această rundă a fost una excelentă pentru alţi doi români, Boloni si Keseru, în schimb, ea a adus un meci de coşmar pentru Rădoi.

După ce, etapa trecută, bifase 68 de minute la Al-Arabi, de această dată, românul a fost rezervă. În absenţa sa, brazilianul Dutra a punctat de trei ori pentru Al-Arabi în 32 de minute şi meciul părea ca şi câştigat. O gafă uriaşă a portarului a devenit însă scânteia care a aprins revenirea gazdelor. Totuşi, la pauză a fost 3-1 pentru Al-Arabi.

Au salvat un punct în minutul 90+4

Din păcate pentru Rădoi şi colegii săi, repriza secundă a fost catastrofală pentru ei. Al-Ansari a punctat pentru 2-3 (52), iar antrenorul Carreno, într-o încercare disperată de a conserva avantajul echipei sale, l-a introdus pe teren pe Mirel Rădoi în minutul 69.

S-a făcut însă 3-3 imediat, înainte ca românul să ajungă în propriul careu pentru a se aşeza în defensivă! Iar coşmarul nu s-a oprit aici. Al-Kharitiyath a înscris şi al patrulea gol consecutiv, în minutul 74, trecând în avantaj după ce era condusă cu 0-3 în minutul 32!

Al-Arabi a reuşit să smulgă, totuşi, un punct, după ce Paulinho a înscris în al patrulea şi ultimul minut al prelungirilor cu o execuţie fabuloasă.

După 19 runde, Al-Arabi ocupă locul 10 din 14 cu 22 de puncte, fiind la şapte puncte de poziţia a 13-a, prima care duce în liga secundă. 

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite