VIDEO Parodie după episodul în care suporterii lui Chelsea nu au lăsat un bărbat de culoare să intre în metrou. Cum ar fi procedat cei de la West Ham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută suporterii lui Chelsea Londra au fost subiect de controversă din pricina faptului că nu i-au permis unui bărbat de culoare să intre în metrou, a apărut replica, sub formă de parodie, care-i înfăţişează pe cei de la West Ham United.

Câţiva suporteri londonezi care se deplasau cu metroul spre Parc des Princes, marţea trecută, pentru a asista la meciul PSG - Chelsea, s-au remarcat într-o staţie de metrou, când un bărbat de culoare nu a fost lăsat să intre în vagon, fiind lovit cu picioarele şi întâmpinat cu scandarea „Suntem rasişti şi aşa ne place“, nota la vremea aceea „The Telegraph“.

În acest sens, oficialii echipei Chelsea Londra au emis un comunicat: „„Chelsea FC suspendă accesul a trei persoane pe Stamford Brodge ca urmare a investigaţiilor cu privire la incidentul de marţi seară, de la metroul din Paris. Dacă se consideră că sunt suficiente dovezi cu privire la implicarea persoanelor respective în incident, clubul va dicta interdicţii pe viaţă“. 
Dincolo de reacţiile negative pe care le-a stârnit episodul, a apărut o replică sub formă de parodie, în care se arată cum ar fi procedat suporterii de la West Ham United.

Consecinţele episodului în care un bărbat de culoare nu a fost lăsat să intre în metrou de către suporterii lui Chelsea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite