VIDEO N-avem fotbal de calitate în Liga I, dar avem album de fotbalişti: parteneriat-surpriză anunţat de LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Albumul Panini dedicat campionatului românesc. FOTO: lpf.ro
Albumul Panini dedicat campionatului românesc. FOTO: lpf.ro

Cu toţii am colecţionat stickere cu marile vedete ale fotbalului mondial. Acum, vom avea ocazia de a face acelaşi lucru şi cu jucătorii legitimaţi în campionatul intern. De exemplu, cu Cristi Tănase (Steaua) şi cu Ioan Filip (Petrolul).

Digi Sport a salvat LPF dintr-o situaţie dezastruoasă, iar odată ce a scăpat de grijile legate de drepturile de televizare, forul condus de Gino Iorgulescu a găsit timp pentru a lansa noi proiecte. 

Primul dintre ele a fost anunţat, joi, printr-un comunicat de presă pe care îl redăm integral.

„Un almanah pentru fiecare fan“

Liga Profesionistă de Fotbal şi Panini anunţă lansarea pe piaţa românească a primului album Liga I. Începând de vineri, 30 ianuarie, la chioşcurile de ziare din întreaga ţară veţi găsi albumul, împreună cu stick-erele pentru colecţie.

În vara anului trecut, Liga Profesionistă de Fotbal şi Panini puneau bazele unui parteneriat – lansarea pe piaţă a primului album Panini. E pentru prima dată în România când iubitorii fotbalului vor putea colecţiona stick-ere cu fotbaliştii tuturor echipelor din Liga 1 într-un album. 

Acest album reprezintă tributul pe care noi înţelegem să-l oferim celor care îşi investesc emoţiile în jucătorii şi cluburile favorite din Campionatul Naţional Liga I. Albumul vine în completarea emoţiilor lor, ajutând fiecare fan să-şi realizeze propriul almanah al fotbalului. De asemenea, de-a lungul parteneriatului, Liga Profesionistă de Fotbal şi Panini vor pune la dispoziţia fanilor numeroase concursuri cu premii pentru toţi cei care îşi vor face un obiectiv din completarea albumului. 

Panini Italia e una dintre cele mai mari companii din întreaga lume, care se ocupă cu lansarea pe piaţă a albumelor care colecţionează în paginile lor figuri reprezentative ale sportului sau divertismentului. Astfel, România, LPF şi Liga I se alătură unui proiect global, din care fac parte giganţi ai sportului, precum FIFA World Cup, UEFA Champions League, NBA sau reprezentanţi de seamă ai entertainment-ului precum Disney sau Harry Potter. 

Mai jos puteţi urmări filmuleţul de promovare al colecţiei Liga I România, un proiect prin care Liga Profesionistă de Fotbal îşi doreşte să le amintească fanilor tuturor echipelor din Liga I că toţi avem aceeaşi pasiune.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite