VIDEO Mutu a căzut de pe „scăriţă“. Atacantul îşi cere scuze, după ce şi-a ruinat echipa cu o decizie iresponsabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu (stânga)
Adrian Mutu (stânga)

Ajaccio s-a mai apropiat cu un pas de retrogradare, deoarece atacantul român a tratat cu superficialitate un moment capital al meciului cu Valenciennes.

„Briliantul“ a deschis scorul în prima repriză a meciului de sâmbătă seară, iar apoi putea să facă 2-0 în două rânduri. 

Mai întâi, la o fază personală în care şi-a arătat geniul, iar apoi, când a executat un penalty, în partea secundă.

Dacă la prima ocazie, Mutu a avut ghinion pentru că şutul său a trecut de puţin pe lângă bară, la penalty, vârful de 34 de ani a luat o decizie extrem de proastă.

Ce s-a întâmplat?

Mutu a bătut tare şi plasat şi a dat gol la prima execuţie. Arbitrul a ordonat însă repetarea loviturii, deoarece mulţi jucători intraseră în careu, înainte ca Mutu să bată penalty-ul.

La a doua execuţie, Mutu a optat pentru o „scăriţă“, iar portarul a prins balonul fără probleme. Două minute mai târziu, Valenciennes a egalat în zece oameni, iar meciul s-a terminat 1-1.

Scuze pe Twitter

După această remiză, Ajaccio e pe pe locul 16 din 20 cu 21 de puncte, cu două mai multe decât ocupanta locului 18, primul care duce în liga secundă.

„Când vrei prea multe, uneori se termină prost. Îmi cer scuze suporterilor lui Ajaccio, echipei mele, tuturor susţinătorilor mei pentru felul cum am executat lovitura de pedeapsă. Eu am ales să trag aşa şi-mi asum responsabilitatea“, a scris Mutu pe Twitter.

VEZI GOLUL ŞI RATAREA LUI MUTU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite