VIDEO Miracolul Neşu: cel mai bun prieten al fostului fotbalist a anunţat, în premieră, o veste excelentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Ogăraru a oferit detalii incredibile despre ceea ce a reuşit fostul jucător al celor de la Utrecht, pentru prima dată de când a suferit o accidentare groaznică la 10 mai 2011. Totodată, Ogăraru a lansat un apel către cei care vor să-l susţină pe Neşu.

UPDATE 14.51 - Într-un mesaj trimis pentru „Gazeta Sporturilor“, Neşu a precizat că postarea preluată de pe contul de Facebook al lui Ogăraru e, de fapt, un mesaj scris mai de mult de prietenul său.

„Vedeţi că aţi preluat din eroare o postare mai veche a lui George Ogăraru şi aţi crezut că e nouă“, a spus Neşu. 

În ultima perioadă, Mihăiţă Neşu a început să aibă din ce în ce mai multe apariţii publice, el asistând la meciurile Stelei din Liga Europa, cu Ajax şi cu Chelsea, dar şi la partida pe care România a disputat-o, la Amsterdam, în compania Olandei. 

Acum, George Ogăraru, cel mai apropiat prieten al fostului stelist, a dezvăluit cum Mihăiţă a făcut progrese remarcabile la care puţini s-ar fi aşteptat.

„Am vorbit cu el, mâna dreaptă şi-o simte mai puternică, dar încă nu-şi poate folosi degetele normal. Muşchii abdomenului încep să reacţioneze la comenzi, iar cei ai membrelor din partea stângă prezintă deseori contracţii involuntare, ceea ce poate fi un semn bun, dar la fel de bine poate fi doar o reacţie normală, având în vedere accidentul pe care l-a suferit“, a scris Ogăraru pe contul său de Facebook.

„Încurajaţi-l, dacă aveţi dragoste“

Prietenul lui Neşu a avertizat însă că acesta traversează un moment în care are mare nevoie de susţinere.

„Psihic, nu l-am simţit la fel de tare ca până acum, ceea ce mă îngrijorează! Are nevoie de încurajări, la fel de mult ca la început. Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sănătatea lui şi, dacă aveţi dragoste, să-i trimiteţi un mesaj de susţinere“, a mai scris Ogăraru.

VEZI CE SPUNE NEŞU DESPRE VISUL SĂU: „VREAU SĂ FIU NORMAL DIN NOU“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite