VIDEO Messi face spectacol şi când nu marchează: două momente fabuloase cu starul argentinian în amicalul cu Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi
Messi

Partida Suedia - Argentina a însemnat un duel între doi fotbalişti uriaşi: Ibrahimovici la gazde, Messi la „pume“. „Adevărul“ prezintă numele câştigătorului într-un meci electrizant, cu cinci goluri.

Duelul Ibrahimovici - Messi, foşti coechipieri la Barcelona, a fost câştigat de fotbalistul care tocmai a cucerit al patrulea Balon de Aur din carieră. 

La Solna, Argentina a trecut de Suedia, scor 3-2. Nici Ibrahimovici, nici Messi nu şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. De altfel, „Ibra“ a şi fost schimbat la pauză. De partea cealaltă, Messi a fost integralist şi a contribuit la golul de 3-1, înscris de Higuain (23).

Partida a avut un început furtunos. Oaspeţii au deschis scorul printr-un autogol al lui Lusting (3). Olsson a egalat (18), dar, după un minut, Argentina a revenit în avantaj datorită lui Aguero. Higuain a marcat al patrulea gol al jocului în doar 23 de minute. Apoi, nu s-a mai dat niciun gol până în minutul 90+5, atunci când Elm a stabilit scorul final.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Deşi n-a marcat, Messi a fost aproape de gol. Vedeta Argentinei a găsit un adversar redutabil în portarul Isaksson, care s-a opus golului cu o intervenţie acrobatică incredibilă:

În partea secundă, Messi a fost, din nou, în centrul atenţiei, atunci când un fan îmbrăcat în tricoul Barcelonei a invadat terenul şi l-a îmbrăţişat:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite