VIDEO Meciuri de baraj: Croaţia e cu un pas la Mondiale după ce a zdrobit Grecia! Haţegan i-a înfuriat pe nord-irlandezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luca Modrici a făcut un meci mare din nou FOTO UEFA.com
Luca Modrici a făcut un meci mare din nou FOTO UEFA.com

Croaţia a trecut cu Grecia de 4-1 în mecul tur al barajului de calificare la Cupa Mondială şi abordează cu mult calm returul de la Pireu.

Croaţia şi-a impus superioritatea valorică în meciul cu Grecia şi a câştigat cu 4-1 meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondială. Croaţii au deschis scorul din penalty, în minutul 13, prin Modrici, după o greşeală imensă a portarului  Karnezis,care a scăpat balonul de sub control şi l-a faultat pe Kalinic. Gazdele au făcut 2-0 prin Kalinic, după care Grecia a revenit în joc la reuşita lui Sokratis.  Scorul pauzei a fost 3-1, Perisici marcând cu capul. 

În partea a doua, Croaţia a făcut 4-1, gol Kramaric în minutul 49, şi şi-a asigurat practic calificarea la Cupa Mondială prin scor şi prin jocul superior etalat.

În celălalt meci de baraj, Elveţia a câştigat cu 1-0 pe terenul Irlandei de Nord, după un penalty acordat uşor de Ovidiu Haţegan la un presupus henţ în careu.  Golul a fost marcat de Ricardo Rodriguez în minutul 58. La finalul partidei, arbitrul român a fost încercuit de jucătorii gazdelor, care i-au reproşat decizia acordării penaltyului. 

Partidele retur vor avea loc duminică seară. 

Vineri se joacă Italia - Suedia, iar sâmbătă se dispută meciul Danemarca - Irlanda. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite