VIDEO Mai emoţionant decât orice film de dragoste. Cum s-au despărţit fanii lui Liverpool de căpitanul Steven Gerrard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Steven Gerrard FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Steven Gerrard, legendarul căpitan de echipă al celor de la FC Liverpool, a jucat sâmbătă ultimul meci în faţa propriilor fani şi a avut parte de o despărţire impresionantă.


Înainte de startul jocului, contra celor de la Crystal Palace, Gerrard a intrat pe teren însoţit de cele trei fiice ale sale: Lilly-Ella (11 ani), Lexie (9 ani) şi Lourdes (3 ani). Colegii săi de echipă şi adversarii l-au onorat formând un culoar prin care fotbalistul a trecut, iar suporterii i-au scandat numele. Publicul a afişat în tribune cuvântul "Captain" format din mii de cartonaşe, precum şi "S8G" (iniţialele fotbalistului şi numărul său de pe tricou).După 17 ani şi peste 700 de meciuri, Gerrard a jucat sâmbătă pentru ultima oară pentru Liverpool pe Anfield. În ultima etapă a campionatului Angliei, Liverpool va juca în deplasare, cu Stoke City.

În ianuarie, Gerrard a anunţat că nu-şi va prelungi contractul cu Liverpool, care expiră în luna iunie, el urmând să plece la Los Angeles Galaxy.. El a câştigat cu Liverpool Liga Campionilor în 2005, Cupa UEFA în 2001, Cupa Angliei în 2001 şi 2006 şi Cupa Ligii Angliei în 2001, 2003 şi 2012

Liverpool a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Crystal Palace.Golurile învingătorilor au fost marcate de Puncheon '43, Zaha '60 şi Murray '90+1. Pentru Liverpool a înscris Lallana, în minutul 26. Steven Gerrard a fost integralist în această ultimă partidă pe Anfield.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite