VIDEO Levante – FC Barcelona 0-5. Messi, one man show: penalty ratat, două pase decisive şi un gol superb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona s-a impus fără probleme la Valencia, pe terenul lui Levante (5-0), un meci în care iarăşi Messi a fost omul decisiv al catalanilor, cu un gol, două pase decisive, dar şi un penalty irosit.

După ce Realul a făcut spectacol în deplasare, 8-2 cu La Coruna, FC Barcelona a replicat şi ea cu un succes clar pe teren străin. 

Catalanii au deschis scorul prin Neymar (34), din pasa lui Messi, dar soarta partidei s-a scris mai ales în minutul 41, când centralul Jose Gonzalez l-a eliminat pe grecul Vyntra, pentru un fault în careu asupra lui Messi, şi a arătat punctul cu var. 

Probabil şi din cauza ploii sâcâitoare, atacantul argentinian a ratat penalty-ul, după ce-a trimis mult pe lângă poartă, dar până la pauză s-a făcut 2-0, după un gol senzaţional marcat de Rakitici (44), primul reuşit de croat în tricolul Barcelonei. 

În partea secundă, Barcelona a mai înscris de trei ori, prin Sandro (57), după un assist al lui Messi, Pedro (64) , tabela fiind închisă chiar de atacantul argentinian (77). Decarul Barcei a interceptat o degajare eronată a goalkeeperului advers, s-a distrat cu un fundaş, apoi a marcat cu un lob. 

Vezi aici rezumatul partidei LEVANTE - FC BARCELONA 0-5

În primele patru etape, Messi a reuşit trei goluri şi şase pase decisive. FC Barcelona ocupă primul loc, cu 12 puncte (11 goluri marcate – niciunul primit), cu două puncte peste Sevilla şi patru faţă de Atletico. Real e doar pe 7, cu şase puncte. 

Vezi şi 

VIDEO Real, victorie istorică, 8-2, în deplasare, cu Deportivo. Hattrick Ronaldo, supergol Rodriguez

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite