VIDEO Indian Wells: demonstraţie de forţă a Simonei Halep, momentele decisive ale partidei cu Vania King

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 5 WTA s-a calificat, sâmbătăîn turul al treilea al turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, pe americanca Vania King, locul 202 WTA

Avându-l în tribună pe antrenorul Darren Cahill şi încurajată de Nadia Comăneci, Simona Halep nu a avut probleme cu King, care conducea înaintea acestei partide cu scorul de 1-0 în meciurile directe. Însă victoria americancei fusese obţinută în calificări la Montreal, în 2010, iar de atunci traseul lor în tenis a fost diferit.

După săptămâna de antrenamente cu Andre Agassi şi Steffi Graf, Halep a apărut mai sigură, mai precisă şi mai bine pregătită fizic decât la ultimele turnee şi a reuşit câteva lovituri spectaculoase. Ea a cedat un ghem în setul întâi, pe propriul serviciul, la scorul de 1-0, şi încă unul în setul secund, la 4-0, tot când a servit, iar meciul s-a terminat după 55 de minute. King nu a reuşit să-şi fructifice serviciul în această partidă.

Adevăratul test pentru româncă urmează în turul al treilea, în care va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, care a trecut, în manşa a doua, de sportiva cehă Lucie Hradecka, locul 77 WTA şi cap de serie numărul 30, cu scorul de 6-4, 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite