VIDEO Hamza i-a băgat în ceaţă: Petrolul - "U" Cluj 2-0. Ploieştenii depăşesc Steaua în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamza a fost omul meciului pentru Petrolul contra lui "U" Cluj FOTO Răzvan Păsărică
Hamza a fost omul meciului pentru Petrolul contra lui "U" Cluj FOTO Răzvan Păsărică

Petrolul a câştigat cu 2-a confruntarea cu Universitatea Cluj, în prima etapă a returului Ligii 1 şi rămâne în plasa liderului Astra Giurgiu. Eroul ploieştenilor a fost Hamza, care a reuşit o "dublă".

Disputat pe o ceaţă densă, meciul Petrolul - Universitatea Cluj a fost la discreţia gazdelor, care au punctat doar de două ori, deşi au avut numeroase faze de poartă. Younnes Hamza a fost cel mai bun om al ploieştenilor, tunisianul reuşind să marcheze ambele goluri.

Mai întâi, Hamza a punctat acrobatic, cu o execuţie pe spate, din cădere, în minutul 39. A doua repriză a adus al doilea gol al elevilor lui Contra. Acelaşi Hamza a reluat în plasă un şut centrare a lui Priso (52) şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Petrolul.

În urma acestui rezultat, prahovenii au acumulat 37 de puncte şi au urcat pe locul 2, având cu două puncte mai mult decât campioana en-titre, Steaua, cu menţiunea că roş-albaştrii au trei meciuri mai puţin disputate. În schimb, "U" Cluj rămâne pe locul 17 în Liga 1 şi caută să se salveze de la retrogradare.

VIDEO Petrolul - "U" Cluj 

CITIŢI ŞI:

VIDEO CFR Cluj-FC Botoşani 3-1. Clujenii s-au dezlănţuit şi au doborât un record în ultimele două etape. Gol de cascadorii râsului primit de botoşăneni

Dinamo - ACS Poli 4-0: „câinii“ au ajuns la un punct de Steaua, dar cu o problemă

Liga I, etapa a 18-a: Steaua şi-a revenit la Piatra Neamţ. Gol superb al lui Stanciu, în primul succes al roş-albaştrilor după aproape două luni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite