VIDEO Halep şi-a luat cea mai tare maşină electrică: Cât costă „bijuteria“ Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep are mai multe maşini scumpe în garajul ei
Simona Halep are mai multe maşini scumpe în garajul ei

Absentă de la US Open 2020, „Simo“ se bucură de încă o perioadă mai liberă, iar la ultima sesiune de shopping şi-a făcut un cadou superb.

Simona Halep (2 WTA) e printre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului feminin, aşa că şi câştigurile ei sunt pe măsura prestaţiilor pe care le-a avut pe teren. Până acum, constănţeanca de 28 de ani a adunat peste 36,5 milioane de dolari numai din premii, fără a pune la socoteală şi veniturile ei din sponsorizări!

Cu acest total, „Simo“ se clasează pe locul 4 în topul all-time al veniturilor din lumea sportului-alb la fete, după Serena şi Venus Williams şi Maria Şarapova. Clasamentul complet poate fi văzut aici.

Având această situaţie financiară excelentă, „Simo“ şi-a permis să-şi ia, în aceste zile, cea mai tare maşină electrică de pe piaţă, după cum a dezvăluit Antena Sport. Campioana de la Wimbledon şi-a achiziţionat un Porsche Taycan, intrând într-un club select. Doar 5.000 de maşini Porsche Taycan au fost vândute în 2020. „Bijuteria“ aleasă de Halep e 100% electrică şi are o autonomie care variază între 327 şi 463 de kilometri.

Preţul de pornire pentru modelul achiziţionat de Simona e de 150.000 de euro şi, în funcţie de dotări, poate ajunge până la 190.000.

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Roma, care va începe de la 14 septembrie.

VEZI MAŞINA LUATĂ DE SIMONA HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite