VIDEO Halep, batjocorită: De ce programarea meciului ei e total aiurea şi ce a păţit o sportivă din cauza caniculei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Getty Images
Simona Halep FOTO Getty Images

Simona Halep e liderul la zi în clasamentul mondial, însă organizatorii de la Australian Open nu o tratează cu respectul cuvenit.

Simona Halep va fi nevoită să joace pe o căldură infernală în turul III de la Australian Open, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

În aceeaşi situaţie va fi şi Ana Bogdan (104 WTA), însă în cazul ei există măcar explicaţia că nu e o mare jucătoare, fiind, totuşi, în afara Top 100 mondial. Revenind la Halep însă, programarea australienilor n-are nicio logică. De obicei, vedetele sunt programate să joace în sesiunea de seara, iar asta din raţiuni de audienţă.

O partidă care se va juca în sesiunea de seara adună mai mulţi spectatori în tribune, dar şi în faţa televizoarelor. Halep şi-a jucat primele două meciuri, la Melbourne, în nocturnă, însă acum va fi obligată să înfrunte canicula din timpul zilei.

În schimb, în sesiunea de seara au fost programate următoarele partide de feminin la simplu:

*Kerber – Şarapova

*Hsieh – Radwanska

Dacă există o justificare pentru primul meci, cel dintre Kerber şi Şarapova, o confruntare care atrage publicul, mai ales prin prezenţa rusoaicei, în schimb, e de neînţeles că Hsieh şi Radwanska vor juca sub lumina reflectoarelor, iar Halep pe caniculă!

Alize Cornet a căzut pe teren

Mai toţi jucătorii care au evoluat în timpul zilei la Melbourne s-au plâns de căldură, însă într-o partidă disputată azi noapte, Cornet – Mertens, jucătoarea din Franţa chiar a căzut pe teren, sufocată de caniculă.

Ulterior, Cornet a şi fost învinsă, scor 5-7, 4-6, iar după meci a acuzat condiţiile în care a fost nevoită să joace.

„Cred că e foarte periculos ce se întâmplă. Nu suntem roboţi, regulile trebuie schimbate! Organizatorii sunt foarte grijulii, doctorul m-a ajutat mult azi şi am putut continua. Dar, totuşi, să joci în asemenea condiţii e periculos pentru sănătatea noastră. Publicul stă la umbra, dar pentru jucători e foarte dificil!“, a explicat Cornet.

CITEŞTE ŞI

*Halep l-a cucerit pe marele Boris Becker. Neamţul e uluit de un aspect al jocului Simonei: „Nimeni nu mai face asta!“

VEZI IMAGINILE CU ALIZE CORNET

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite