Halep, inteligentă şi spectaculoasă: Un fost jucător cu şapte titluri de Grand Slam a vorbit la superlativ despre Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ignorată la startul Australian Open 2018 de jurnaliştii locali şi de cei americani, Simona Halep convinge tot mai mulţi specialişti că poate câştiga trofeul la Melbourne.

Simona Halep e în turul III la Australian Open şi, la ce a arătat, nu doar că are şanse mari de a-şi egala cea mai bună performanţă de până acum, accederea în sferturi, dar chiar e îndreptăţită să creadă în şansele ei de a cuceri trofeul.

Mats Wilander, fost jucător cu şapte titluri de Grand Slam în palmares, e de aceeaşi părere.

„Nu văd niciun motiv pentru care Halep n-ar putea să câştige la Melbourne. Ca să o învingi pe Halep trebuie să loveşti puternic şi foarte bine, dar Bouchard n-a făcut acest lucru. Bouchard doar a returnat şi n-a avut forţă. Simona a avut un joc tactic excelent, şi-a impus ritmul şi şi-a văzut de planul său, care a funcţionat foarte bine. A fost un meci dezechilibrat, iar asta pentru că Bouchard nu e jucătoarea de acum doi ani şi nu mai loveşte puternic“, a explicat Wilander la Eurosport.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Halep, batjocorită: De ce programarea meciului ei e total aiurea şi ce a păţit o sportivă din cauza caniculei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite