VIDEO Franţa - Spania 1-0, Italia - Olanda 2-0. Ibrahimovici a reuşit golul serii şi e golgheterul all-time al Suediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciurile amicale, premergătoare debutului preliminariilor Euro 2016, au continuat şi aseară, consemnând o serie de lucruri interesante.

Spania, fosta campioană mondială, eliminată în faza grupelor la CM 2014, a pierdut în faţa Franţei, după ce Vicente Del Bosque a aliniat o echipă remaniată din temelii.în care au fost patru debutanţi, iar Casillas a rămas pe banca de rezerve. "Cocoşii" s-au impus cu 1-0, prin golul lui Remy (min.73), dar au mai avut o reuşită anulată lui Benzema pe motiv de ofsaid. 

Italia, cu noul selecţioner, Antonio Conte, fost la Juventus, a bătut cu 2-0 Olanda, care a avut şi ea a un antrenor nou, pe Guus Hiddink, venit în locul lui Louis Van Gaal. Soarta partidei s-a tranşat în primele zece minute, când Immobile (min.3) şi De Rossi (min.10) au punctat pentru italieni, iar olandezii au rămas în zece oameni, din minutul 9, după eliminarea lui Martins Indi. 

Premiantul serii a fost însă Zlatan Ibrahimovici, care la meciul său cu numărul 99 pentru Suedia, a marcat ambele goluri ale victoriei cu Estonia, scor 2-0. Ibrahimovici a devenit astfel cel mai bun marcator din istoria naţionalei nordice, cu 50 de goluri înscrise.

Rezultatele complete ale serii:

Bosnia - Liechenstein 3-0

Irak - Peru 0-2

Slovacia - Malta 1-0

Suedia - Estonia 2-0

Croaţia - Cipru 2-0

Belgia - Australia 2-0

China - Kuweit 3-1

Belarus - Tadjikistan 6-1

Italia - Olanda 2-0

Franţa - Spania 1-0

Uzbekistan - Iordania 2-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite