VIDEO Fotbalul european e în stare de şoc: finala Cupei Bulgariei, în flăcări! Trei români au fost pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidente de necrezut în ultimul act al competiţiei KO din ţara vecină. Confruntarea dintre Ludogoreţ şi Botev Plovdiv a fost umbrită, după ce huliganii au dat foc la stadion.

Bulgarii par să aibă cei mai mari derbedei din lumea fotbalului. Acum jumătate de an, Petev a rezistat în funcţia de antrenor al celor de la Levski Sofia doar până la conferinţa lui de prezentare. Acolo, a fost atacat de huliganii nemulţumiţi de iminenta sa numire, iar Petev a fost dezbrăcat şi evacuat din sala de conferinţă! Bineînţeles, tehnicianul n-a mai antrenat Levski Sofia. 

VEZI AICI CE A PĂŢIT PETEV

Joi seara, fotbalul bulgar s-a făcut, din nou, de râs, la nivel global. La Burgas, finala Cupei dintre Ludogoreţ şi Botev Plovdiv a furnizat scene care n-au nimic în comun cu civilizaţia şi cu spiritul unei întreceri sportive.

Ce s-a întâmplat?

Partida a fost întreruptă de două ori, mai întâi, în repriza a doua. La scorul de 1-0 pentru Ludogoreţ, suporterii celor de la Botev Plovdiv, prezenţi în număr de 12.000 în tribune, au aruncat cu torţe şi cu petarde pe teren şi au incendiat stadionul! După mai multe minute în care pompierii au intervenit în forţă, finala s-a reluat. 

Au urmat însă alte momente tensionate. Condusă de Ludogoreţ, Botev Plovdiv a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Vander. Mai erau cinci minute de jucat, însă, din nou, s-a declanşat „iadul“. De această dată, huliganii chiar au invadat terenul şi partida s-a întrerupt iarăşi. Abia după ce forţele de ordine i-au evacuat pe golanii deghizaţi în suporteri, arbitrul a permis continuarea meciului, însă, în loc de cinci minute, s-a mai jucat doar două minute.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Martor la „iadul“ bulgar: Moţi a povestit cum a luat foc stadionul la finala cupei în care a fost pe teren

Campioana Ludogoreţ, cu Moţi integralist, a câştigat Cupa Bulgariei şi a realizat eventul. La Botev Plovdiv, alţi doi români, Luchin şi Curtean, au fost şi ei titulari, dar ultimul a fost schimbat, în minutul 70. Un alt român de la Botev, Benga, a rămas pe banca de rezerve. 

VEZI INCIDENTELE DE LA FINALA CUPEI BULGARIEI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite