VIDEO Forţele de ordine au fost nevoite să despartă două bunicuţe la Australian Open. Motivul incredibil pentru care a început lupta dintre cele două femei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O întâmplare rar întâlnită pe arenele de tenis a avut loc în tribunele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

La finalul meciului din turul 2 de pe tabloul feminin dintre Aryna Sabalenka (foto) şi britanica Katie Boulter, scor 6-3, 6-4 pentru jucătoarea din Belarus, două fane temperamentale ale învingătoarei au avut nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a fi liniştite

Neînţelegerea dintre cele două persoane trecute bine de a doua tinereţe a reprezentat-o bentiţa purtată de Sabalenka şi aruncată în tribună drept mulţumire suporterilor.

Bentiţa buclucaşă a a fost prinsă de amândouă doamnele în acelaşi timp şi, cum niciuna dintre ele nu a dorit să renunţe la preţiosul suvenir, situaţia a degenrat într-un conflic spontan. Cum îndemnurile celor din jur pentru o rezolvare amiabilă au fost ignorate, forţele de ordine au fost nevoite să intervină şi să le escorteze pe cele două femei în exteriorul arenei


Forţele de ordine au fost nevoite să despartă două bunicuţe la Australian Open. Motivul incredibil pentru care a început lupta între cele două femei!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite