VIDEO Duelul galeriilor: torţele de la PAOK Salonic - Olympiakos sau "orchestra" dinamovistă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două derbyuri s-au disputat în acest mijloc de săptămână, unul în Grecia şi altul în România, ambele jocuri contând pentru semifinalele Cupei.

În România, meciul dintre Dinamo şi Steaua n-a început până când creativa peluză dinamovistă nu a pus în scenă un număr cu adevărat reuşit. Pe teren, o orchestră a interpretat pasaje din Bolerul lui Maurice Ravel, iar dintre spectatori au “răsărit” doi buldogi cântând la instrumente. În ritmul orchestrei de pe teren, suporterii au schimbat plăcuţele alb-roşii, mesajul către stelişti având o notă ironică: “În simfonia stadioanelor am fost mereu compozitori, voi asistaţi la operă ca spectatori”.

În Grecia, cu Costin Lazăr pe teren din minutul 67, PAOK Salonic a învins-o pe Olympiakos Pireu cu 1-0 şi s-a calificat în finala Cupei Greciei, scorul din meciul tur fiind 2-1 pentru Olympiakos.

PAOK Salonic o va întâlni pe Panathinaikos în ultimul act al competiţiei.

Fanii echipei la care joacă şi Costin Lazăr au făcut un spectacol pirotehnic de senzaţia, împânzind toate tribunele cu torţe, care au fost arse cu câteva momente înaintea începerii jocului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite