VIDEO Dan Petrescu, peste Mircea Lucescu. Meciul care i-a adus faţă în faţă pe doi dintre cei mai buni antrenori români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Aflate în ultimele zile ale perioadei de pregătire, Dinamo Moscova şi Şahtior Doneţk s-au întâlnit într-un amical de cinci stele în Antalya.

Echipa pregătită de Dan Petrescu, Dinamo Moscova, s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Şahtior Doneţk, unde Răzvan Raţ a jucat 77 de minute. Kuranyi (60) şi Noboa (79) au înscris pentru ruşi, în timp ce elevii lui Mircea Lucescu au replicat prin armeanul Mkhitaryan (82).

Şahtior Doneţk va juca primul meci în campionat, în 2013, la 1 martie, acasă, cu Volyn Luţk. Trupa pregătită de „Il Luce“ e lider în Ucraina, având 13 puncte peste locul 2, ocupat de Dnipro. De asemenea, Şahtior e în optimile Ligii Campionilor, acolo unde, în tur, a terminat la egalitate cu Dortmund, scor 2-2. Returul se va disputa în Germania la 5 martie.

Dinamo Moscova va începe 2013, în campionat, la data de 9 martie. Elevii lui Dan Petrescu vor întâlni, Lokomotiv Moscova pe teren propriu. Dinamo ocupă locul 9 din 16 în prima ligă cu 30 de puncte. Lider e ŢSKA Moscova cu 43 de puncte.

VEZI TOT MECIUL ŞAHTIOR DONEŢK - DINAMO MOSCOVA 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite