VIDEO Costa Rica solicită redisputarea meciului cu SUA: „Am jucat în condiţii preistorice“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costa Rica solicită rejucarea partidei cu SUA FOTO digisport.ro
Costa Rica solicită rejucarea partidei cu SUA FOTO digisport.ro

Federaţia de Fotbal din Costa Rica solicită rejucarea partidei pierdute în deplasarea de vineri (0-1) în faţa Statelor Unite ale Americii, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, Zona CONCACAF.

Oficialii lui Costa Rica cred că meciul disputat la Denver ar fi trebuit întrerupt, întrucât s-a jucat în „condiţii preistorice“ şi a pus în pericol integritatea fizică a fotbaliştilor. Astfel, Federaţia de Fotbal din Costa Rica  a solicitat suspendarea arbitrului şi redisputarea partidei. 

Meciul s-a jucat în condiţii meteo nefavorabile, existând momente în care mingea era pierdută în zăpadă. Arbitrul în vârstă de 37 de ani i-a chemat pe căpitanii celor două echipe şi i-a întrebat dacă e cazul să oprească partida, dar aceştia au dorit să continue, astfel încât meciul a ajuns la final cu scorul de 1-0, după golul marcat de Dempsey (16').

La finalul partidei au existat speculaţii privind motivul disputării confruntării la Denver, fiind cunoscut faptul că e o destinaţie cu temperaturi scăzute şi existând variante mai bune, precum Floria sau California.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite