VIDEO Cornel Dinu, moment penibil: S-a viralizat filmarea în care îşi înjură foştii colegi ca la uşa cortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu continuă să-şi distrugă singur imaginea
Cornel Dinu continuă să-şi distrugă singur imaginea

Se spune că unii oameni îmbătrânesc urât şi, din păcate, în cazul fostului mare fotbalist lucrurile stau cam aşa.

Cornel Dinu a fost, cândva, un personaj savuros, însă, în ultimii ani, a „reuşit“ să iasă în prim-plan, de cele mai multe ori, din cauza unor declaraţii oribile făcute în calitate de invitat al postului Telekom Sport.

„Procurorul“ şi-a făcut un obicei din a ataca grosolan diverşi oameni din lumea fotbalului, fie că vorbim de jucători sau conducători de cluburi, din motive minore. Şi, nu mai departe de acum câteva săptămâni, Dinu a „reuşit“ să murdărească inclusiv imaginea clubului său de suflet, Dinamo, printr-o serie de afirmaţii halucinante despre care „Adevărul“ a scris aici.

Iar Dinu continuă seria nefastă pe care a început-o! Acum, n-a mai atacat clubul Dinamo, ci şi-a jignit, în mod incredibil, foştii colegi de la Dinamo! Într-o filmare postată pe contul de Facebook denumit „Sir Ilie Dumitrescu“ (n.r. - n-are nicio legătură cu adevăratul Ilie Dumitrescu!) se vede cum „Mister“ se ia de Andone, de Mulţescu şi de Moraru, la această tiradă asistând şi Miodrag Belodedici care, la un moment dat, apare în imagini.

VEZI FILMAREA CU CORNEL DINU ÎNJURÂND CA LA UŞA CORTULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite