VIDEO Circ la conferinţa lui Daum: un jurnalist i-a adus neamţului un cadou. Selecţionerul a făcut o criză de nervi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christoph Daum
Christoph Daum

Christoph Daum a pornit un război cu presa din România, iar acum plăteşte preţul. Din păcate, după astfel de episoade tragicomice, nimeni n-are de câştigat.

Neamţul de 63 de ani a aruncat primul piatra, spunând că e mai român decât mulţi jurnalişti din România. Ca şi cum această declaraţie lipsită de tact n-ar fi fost de ajuns, el a continuat cu atacurile, lovind în „Gazeta Sporturilor“.

„Eu respect presa, dar vreau să ştiţi că, pentru mine, acest ziar e bun doar pentru a pune peştele în el. Doar la asta e bun acest ziar“, a declarat Daum.

Nota de plata pentru această afirmaţie a venit, astăzi, în timpul dialogului pe care selecţionerul l-a avut cu reprezentanţii presei înaintea partidelor cu Armenia (1 septembrie) şi cu Muntenegru (4 septembrie).

Un ziarist de la „Gazeta Sporturilor“ i-a oferit drept cadou neamţului o undiţă şi i-a urat să aibă mai mult noroc la pescuit decât a avut în mandatul său pe banca tricolorilor.

Cum a reacţionat Daum?

*E o comedie sau o conferinţă de presă? Sunteţi aici pentru o comedie sau vreţi să vorbim despre fotbal? 

*Gazeta vrea mereu să creeze minciuni sau poveşti amuzante. Când o să începeţi să fiţi jurnalişti de sport? Vă rog să opriţi asta, nu are nimic de-a face cu fotbalul.

*Nu m-am referit la toţi jurnaliştii, ci doar la cineva de acolo. Îmi cer scuze faţă de restul oamenilor de la Gazetă, faţă de jurnaliştii buni ai Gazetei.

CITEŞTE ŞI:

*Abureală nemţească: Daum şi-a schimbat obiectivul de capul lui! Ce a promis că va face în loc de calificarea la Mondiale

VEZI INCIDENTUL DE LA CONFERINŢA DE PRESĂ

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite