VIDEO Bulgarul Milanov a ajuns ca celebrul fotbalist francez Battiston, care a rămas fără dinţi la Mondialul din 1982

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulgarul Milanov nu va mai putea zâmbi mult timp de acum înainte
Bulgarul Milanov nu va mai putea zâmbi mult timp de acum înainte

Bulgarul Milanov a rămas fără cinci dinţi după lovitura criminală a portughezului Ricardo Cadu, care l-a scos din joc în partida FC Vaslui - CFR Cluj.

Accidentarea lui Milanov seamnă ca şi gravitate cu ce a păţit francezul Battiston, la Campionatul Mondial din 1982. El a rămas atunci fără toţii dinţii din faţă, dar s-a ales şi cu câteva vertebre rupte. În semifinala dintre Germania şi Franţa, portarul nemţilor, Harald Schumacher, s-a ciocnit dur cu Patrick Battiston, iar francezul a rămas lat pe teren, aproape inconştient.
Battinson a rămas lat pe teren, iar colegii au constata că nu mai avea puls si era palid. "Credeam ca e mort" a spus Michel Platini, coechiper cu el la naţionala Franţei.

Uluitoare a fost însă decizia arbitrului. Pentru că mingea atinsă de Battison s-a dus în aut de poartă, olandezul Charles Corver a dictat repunere de la 6 metri pentru Germania. Peste ani FIFA avea să recunoască eroarea centralului, catalogând-o drept cea mai mare gafă de arbitraj din istoria Campionatului Mondial. Battiston a avut nevoie de o pauză îndelungată pentru a reveni pe gazon.

Scorul final al partidei a fost 3-3, iar nemtii au câstigat la penalty-uri.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite