VIDEO Ce „bombă“: Ştefan Radu, gol fantastic pentru Lazio! L-a învins pe Ionuţ Radu cu o execuţie splendidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Radu (32 de ani) e cel mai longeviv român din fotbalul mare, fiind legitimat la Lazio Roma din 2008. Deşi e un om de bază la echipă, el înscrie foarte rar. Astăzi însă, a reuşit un gol de generic.

La o zi după ce Vlad Chiricheş s-a făcut de râs la Sassuolo, fiind în centrul unei defensive care a gafat pe bandă în meciul cu Atalanta, Ştefan Radu a ajuns în prim-plan cu un gol splendid.

Titular şi în integralist în meciul Lazio - Genoa, scor 4-0, fundaşul român a marcat al doilea gol al meciului cu un şut senzaţional. Portarul oaspeţilor, Ionuţ Radu, n-a avut nicio reacţie la „torpila“ lansată de Radu.

Aceasta a fost prima reuşită a fostului dinamovist în tricoul romanilor după 1.015 zile! Mai precis, el înscrisese ultima dată la 18 decembrie 2016, într-un alt meci de Serie A, Lazio - Fiorentina, scor 3-1.

După şase etape din actuala ediţie de campionat, Lazio ocupă locul 6 din 20 cu 10 puncte. Lider e Inter Milano cu 18 puncte. Genoa, formaţie la care e legitimat Ionuţ Radu, ocupă poziţia a 18-a, prima care duce în Serie B, cu 5 puncte.

VEZI GOLUL FANTASTIC MARCAT DE ŞTEFAN RADU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite