VIDEO Bilbao - Dinamo 3-0 şi AC Milan - Craiova 2-0: Noapte bună, Europa. Echipele româneşti s-au făcut de ruşine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exceptând calificarea FCSB-ului în play-off-ul Ligii Campionilor, Viitorul, Astra, Dinamo şi CS U Craiova au arătat în decurs de 24 de ore cât de jos a ajuns întrecerea internă. Bilanţul zilelor de miercuri şi joi pentru cele patru grupări: nouă goluri primite, nici unul marcat.

Toate cele trei echipe româneşti care au intrat în turul III preliminar al Ligii Europa au şi părăsit competiţia după primul test. Pentru Astra, Dinamo şi CS U Craiova sezonul european s-a încheiat în luna august! Viitorul va reprezenta România mai departe în Liga Europa, în play-off, urmând a-şi afla adversara după tragerea la sorţi de vineri.

La Bilbao, Dinamo s-au prezentat cu gânduri mari, dar realizările au lipsit cu desăvărşire. Echipa lui Contra a arătat doar o bună organizare defensivă la debutul partidei, dar naivitatea roş-albilor s-a văzut în minutul 24. Un corner bătut de pe stânga a traversat tot careul dinamovist, iar Raul Garcia a reluat din prima la bara a doua pentru 1-0. Fostul jucător al celor de la Atletico Madrid a realizat „dubla“ cinci minute mai târziu, după o fază oarecum similară. De această dată, o fază cursivă, o centrare de pe dreapta, balonul a traversat, din nou, tot careul dinamovist, iar reluarea lui Raul Garcia, fără preluare, a ridicat scorul la 2-0.

După pauză, Munian a avut o bară (66), iar pe contraatac Aduriz a făcut 3-0 (86), stabilind scorul final în faţa celor 41.485 de spectatori prezenţi pe „San Mames“.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Craiova rămâne cu ratările lui Mitriţă

65.673 de spectatori prezenţi pe „San Siro“ au savurat o victorie a Milanului într-un meci cu iz de amical. Emoţiile calificării, dacă au mai existat după meciul tur, s-au risipit după nouă minute, atunci când Bonaventura a înscris după un corner în care portarul oltenilor, Calancea, a ieşit neinspirat.

La fel ca în partida de la Severin, Craiova a irosit o ocazie monumentală prin acelaşi Mitriţă al cărui şut a fost blocat de Donnarumma (20). 

Italienii au avut şi un gol regulamentar, dar nevalidat, iar după pauză au ridicat, totuşi, scorul la 2-0 prin Cutrone (51). 

Milan a ajuns în play-off-ul Ligii Europa, fără să forţeze în „dubla“ cu Craiova, iar pentru olteni prima participare europeană s-a încheiat repede.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite