VIDEO Amintiri cu Nae Manea. A aruncat cu targa după un arbitru şi a ameninţat cu bătaia un jurnalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nae Manea s-a stins din viaţă în această dimineaţă şi a lăsat în urma sa un munte de regrete. Fostul antrenor a oferit de-a lungul timpului momente antologice în fotbalul românesc.

În 2012, antrenor lai Gloria Bistriţa, Nae Manea şi-a ieşit din minţi după ce a fost trimis în tribune de arbitrul Marius Bocăneală şi a aruncat cu o targă după acesta.
Incidentul a avut loc în timpul meciului dintre Gloria Bistriţa şi Pandurii Târgu Jiu, încheiat cu scorul de 1-3. Antrenorul gazdelor, Nicolae Manea, a făcut o criză de nervi, supărat de mai multe decizii luate de arbitrul Marius Bocăneală.
După mai multe proteste, tehnicianul s-a luat la ceartă cu Bocăneală. În urma schimbului de replici Nicolae Manea a fost trimis în tribună de arbitru, fapt ce l-a scos şi mai tare din minţi. Acesta a aruncat cu o targă după central, fără să-l atingă însă.

A bătut un ziarist

Apoi, în 2013, Nae Manea a fost extrem de nervos, după cea de-a patra înfrîngere consecutivă suferită de echipa sa. După meci, tehnicianului Bistriţei l-a lovit pe ofiţerul de presă al clubului, Ionuţ Capotă. Incidentul a avut loc la vestiare, unde ofiţerul de presă a mers să-l cheme pe Manea la conferinţă. Antrenorul i-a băgat mîna în gît şi apoi l-a lovit cu piciorul. La conferinţa de presă, Manea şi-a cerut scuze pentru gestul de la cabine, dar antrenorul nu a reuşit să se calmeze şi a ameninţat un jurnalist, care l-a întrebat dacă ar trebui să-şi demisia după ce s-a întîmplat la vestiare.

Adio, Nicolae Manea. Fostul rapidist a murit din cauza cancerului la ficat

Oamenii din fotbal deplâng moartea lui Nicolae Manea. Mircea Lucescu: „Nu pot să cred, e prea repede. Ştiam că mai e o şansă“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite