Victorie magnifică pentru Volei Alba Blaj cu Galatasary: joacă duminică în finala Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volei Alba Blaj a făcut un meci mare în semifinalele Ligii Campionilor, câştigând partida cu Galatsaray din semifinale, 3-1 la seturi.

Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit în prima zi a turneului Final Four al Ligii Campionilor la feminin două partide superbe, contând pentru semifinalele competiţiei.

În al doilea meci, Volei Alba Blaj a trecut de Galatasaray Istanbul cu 3-1 la seturi, revenind după ce a pierdut primul set. 

Scorul pe seturi a fost 23-25, 25-17, 25-22, 25-22. 

Alba Blaj joacă duminică seara, de la ora 19.00, în finala Ligii Campionilor contra altei echipe din Turcia, VakifBank Istanbul, o echipă mai bone cotată decât Galatasaray. Meciul are loc tot în Sala Polivalentă din Bucureşti. 

Echipa de volei feminin VakifBank Istanbul a fost prima calificată în finala Ligii Campionilor, după ce a învins sâmbătă, în prima semifinală a Turneului F4 de la Bucureşti, formaţia italiană Imoco Volley Conegliano, cu scorul de 3-2.

Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-21, 17-25, 15-25, 16-14, după două ore şi jumătate de joc.

Victoria echipei turce a fost decisă prin ”challenge”, după ce ultimul său atac a fost considerat out, dar reluarea video a demonstrat că mingea a fost atinsă de blocajul advers.

Galatasaray şi Conegliano se întânesc în finala mică de la ora 16.00. 

La Turneul Final Four de la Bucureşti asistă mai multe personalităţi din voleiul european, plus foste glorii ale voleiului românesc, între care şi Cristina Pârv, căpitan al naţionalei timp de mulţi ani, care a sosit din Brazilia pentru eveniment, în calitate de ambasador al FR Volei.

Volei Alba Blaj s-a calificat direct la Turneul Final Four datorită faptului că este gazdă, iar celelalte participante au trecut şi prin faza Play-off 6 pentru accederea în ultimul act de la Bucureşti.

În 2017, Liga Campionilor a revenit echipei turce VakifBank Istanbul, adversara de mâine a Blajului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite