Vicente del Bosque dezaprobă stilul „agresiv” al lui Jose Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicente del Bosque este recunoscut drept un tehnician calm, care se exteriorizează foarte rar
Vicente del Bosque este recunoscut drept un tehnician calm, care se exteriorizează foarte rar

Actualul antrenor al Spaniei şi fost antrenor al lui Real Madrid, Vicente del Bosque, a comentat într-o conferinţă de presă stilul lui Jose Mourinho, despre care spune că este „foarte agresiv”.

Pentru del Bosque, caracterul unui antrenor este definitoriu în relaţia pe care acesta o are cu proprii jucători. „Cei mai importanţi factori în relaţia cu un jucător sunt caracterul şi personalitatea antrenorului. Mourinho pare să fie un antrenor prea agresiv. Eu sunt mult mai calm. Există o lume între aceste două extreme, dar lucrul cel mai important este că grupul funcţionează. Restul contează mai puţin”, a spus selecţionerului Spaniei preluat de France Football.

Întrebat de jurnalişti dacă ar fi tentat să revină la Real Madrid, del Bosque a precizat că nu sime ca echipa să aibă nevoie de serviciile lui. „Nu cred că ei au nevoie de mine. Vorbim acum de cel mai bun club din secolul XX. Real este o excelentă organizaţie, care menţine, alături de Barcelona, un nivel de joc incredibil, pe care toată lumea îl admiră”, a adăugat Vicente de Bosque.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite