Vasluiul se pregăteşte de desfiinţare, dar CFR Cluj mai rezistă: ce decizie au luat jucătorii din Gruia şi ce urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Vasile Miriuţă au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă, motiv pentru care oficialii clubului au legitimat repede 14 juniori, ca să aibă cu cine juca în meciul cu Chiajna, în cazul unei greve.

Imperiul construit de Arpad Paszkany în Gruia se prăbuşeşte, dar finanţatorul ardelenilor nu şi-a „dinamitat“ echipa, aşa cum a făcut Adrian Porumboiu cu FC Vaslui. 

Paszkany a ales să-şi reducă implicarea financiară la minimum, iar CFR va avea o altă politică în sezonul viitor, după cum a dezvăluit chiar preşedintele Iuliu Mureşan.

Până atunci, jucătorii sunt neplătiţi din luna decembrie, motiv pentru care nu s-au antrenat, miercuri dimineaţă, ameninţând chiar cu boicotarea meciului CFR Cluj – Concordia Chiajna (vineri, ora 21.00, Digi Sport).

Joi însă, potrivit stiridesport.ro, greva declanşată de Cadu şi compania s-a spart, după cum a confirmat şi antrenorul Vasile Miriuţă.

Ce a spus?

„Astăzi (n.r. – joi) nu intrăm în cantonament, dar vom lua prânzul la hotel mâine şi vom intra atunci în cantonament, însă atmosfera e bună. Jucătorii se vor pregăti 100%, vor fi prezenţi la meci mîine şi vor da totul. Am văzut ce a spus domnul Mureşan şi nu cred că are vreo temere, că jucătorii nu vor da totul. N-a fost grevă. Grevă înseamnă când eşti în gara CFR şi nu pleacă trenurile. Ei sunt profesionişti, nu se pune problema“, a declarat Miriuţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite