Vasile Turcu, asasinat: site-ul de propagandă rusească lansează o ipoteză şocantă după decesul omului de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Turcu FOTO Mediafax

Fostul acţionar al clubului Dinamo s-a stins la o săptămână după ce a fost găsit spânzurat în sala de forţă a vilei sale, însă acum a apărut o variantă ce pare SF legată de această poveste.

Vasile Turcu a fost găsit de soţia sa, însă, potrivit medicilor, chiar dacă inima sa a fost repusă în funcţiune, pacientul s-a aflat în moarte cerebrală şi, de aceea, a şi murit după o săptămână în care a fost conectat la aparate.

Cât timp Turcu a fost în comă profundă, varianta că a a încercat să se sinucidă a fost confirmată şi de un bilet de adio pe care omul de afaceri l-a lăsat în urma sa. Acum însă, site-ul ro.sputnik.md a avansat o ipoteză ce pare a fi SF.

Într-un articol intitulat „Miliardarul Vasile Turcu, asasinat?“, autorul scrie: „Turcu a fost spânzurat, ridicat în braţe de un ins suficient de puternic ca să-i rupă coastele, ceea ce nu e greu, iar fractura de coloană s-a produs anterior, probabil mai întâi dintr-o priză de la spate, care a dus la o fisură; zbaterea din momentul în care a fost ridicat şi agăţat în ştreang putea duce la transformarea fisurii în leziune mai serioasă. De menţionat că nici priza la spate, nici o strangulare lombară sau toracică "profesionistă" nu lasă urme“.

Citeşte aici articolul publicat de „Sputnik“ în varianta integrală!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite