Vărzaru: „România trebuie să fie mândră de ceea ce a realizat CSM Bucureşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarele şi conducătorii echipei CSM Bucureşti au ajuns, luni, la prânz, în ţară, fiind primite la Salonul Prezidenţial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Jucătoarea Cristina Vărzaru a declarat, luni, la sosirea delegaţiei CSM Bucureşti de la Budapesta, că România trebuie să fie mândră de performanţa realizată de formaţia din Capitală, câştigarea Ligii Campionilor. "Am trăit tot anul sentimente de disperare, sentimente de neputinţă, sentimente de frică, sentimente de curaj, sentimente de înredere şi la final sunt sentimente de bucurie, pe care nu le pot descrie în cuvinte. Nu există un ambasador mai puternic sau mai palpabil decât ceea ce a realizat această echipă. România trebuie să fie mândră de ceea ce a realizat această echipă", a declarat Vărzaru.

CSM Bucureşti a cucerit, duminică, la Budapesta, Liga Campionilor, după ce a învins în finala Turneului Final Four formaţia ungară Gyor ETO, după prelungiri şi aruncări de la 7 metri, cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22, 25-25), iar echipa din Capitală readuce trofeul în România după 52 de ani, a relatat news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite