Valtteri Bottas a câştigat prima cursă din carieră, Marele Premiu al Rusiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul Valtteri Bottas, sosit la Mercedes în acest an, a câştigat, duminică, prima cursă din carieră, Marele Premiu al Rusiei, a patra etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Finlandezul, plecat al treilea de pe grila de start, a fost urmat în ordine de piloţii Ferrari, germanul Sebastian Vettel, şi de compatriotul câştigătorului, Kimi Raikkonen.

Pe locul al patrulea a trecut linia de sosire britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), înaintea olandezului Max Verstappen (Red Bull), clasat al cincilea, şi a mexicanului Sergio Perez (Force India), al şaselea. Pe locurile 7-10 au încheiat, în ordine, cursa de la Soci, francezul Esteban Ocon (Force India), germanul Nico Hulkenberg (Renault), brazilianul Felipe Massa (Williams) şi spaniolul Carlos Sainz jr. (Toro Rosso), a relatat News.ro. 

Australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) a abandonat în turul 6/52, din cauza unor probleme la frâne. Spaniolul Fernando Alonso (McLaren-Honda) a abandonat imediat după turul de încălzire, el neluând startul în cursă. Următoarea etapă a CM de Formula 1, Marele Premiu al Spaniei, va avea loc la 14 mai, la Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite