Urmaşul lui Buffon: „În România joc doar pentru Steaua sau Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Brănescu alături de Gianluigi Buffon FOTO Arhivă personală/Facebook
Laurenţiu Brănescu alături de Gianluigi Buffon FOTO Arhivă personală/Facebook

Anglia - România / Repretentativa României la U21 a pierdut vineri partida amicală disputată în deplasare, scor 3-0. Cu toate acestea, goalkeeper-ul Laurenţiu Brănescu s-a remarcat prin mai multe intervenţii excelente, prin care a evitat majorarea scorului.

Fotbalistul care evoluează pentru Juventus Torino la echipa de tineret a italienilor a vorbit despre înfrângerea suferită de „tricolori“ în faţa englezilor: „Au fost mult peste noi, e diferenţă între Premier League şi Liga 1. Mie unul nu mi-a fost frică, deoarece nu cunosc acest cuvânt în fotbal“, a declarat românul pentru Prosport.

Laurenţiu Brănescu a vorbit şi despre oportunitatea de a juca în Serie A: „Buffon şi Storari mă ajută să mă maturizez ca om. Buffon e o legendă. Îmi spune că înainte de a deveni fotbalist, trebuie să fii un om bun. Dar prietenul meu cel mai bun e Pogba, ne distrăm, ieşim împreună în oraş. Cât despre Conte, e cel mai mare antrenor pe care l-am întâlnit până acum. Nu e uşor să ţii un vestiar precum cel de la Juventus“.

Goalkeeper-ul este ferm în privinţa echipelor la care ar putea evolua în România: „Aş veni doar pentru Universitatea Craiova, dacă se va reînfiinţa această echipă sau pentru Steaua. Sunt stelist, le urmăresc jocurile. În cantonamentul lui Juventus, când era meciul cu Ajax la Bucureşti, italienii se uitau la Lazio. Am luat telecomanda şi i-am pus să vadă Steaua, mă tăvăleam pe jos de fericire la al doilea gol“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite