UPC reacţionează după articolul de pe adevarul.ro: cum explică activarea extraopţiunii pentru fotbal. Motivul pentru care abonamentele se scumpesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liga I şi Cupa Ligii vor fi transmise de Look TV şi de Look Plus în următorii cinci ani
Liga I şi Cupa Ligii vor fi transmise de Look TV şi de Look Plus în următorii cinci ani

După ce „Adevărul“ a semnalat că furnizorul de cablu le-a oferit oamenilor un „cadou“ care reprezintă, de fapt, o strategie de marketing, compania ne-a trimis un comunicat de presă.

Liga I începe la 25 iulie, iar subiectul drepturilor de televizare a născut deja mai multe controverse. 

LPF a cedat aceste drepturi, fără licitaţie, către firma Intel Sky Broadcasting, care le-a descărcat la posturile Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD. Imediat, aceste canale au ieşit din „must carry“ şi le-au solicitat tarife cabliştilor pentru retransmisie. Dacă cei de la RCS&RDS n-au acceptat negocierile, în schimb, UPC a bătut palma cu Intel Sky Broadcasting. Furnizorul de cablu a promis că abonaţii nu vor plăti nimic în plus la abonament decât dacă vor dori extraopţiunea pentru fotbal, care le-ar mări factura cu 10 lei pe lună.

Numai că acum UPC le-a cam băgat fotbalul pe gât oamenilor. Începând din luna iulie, compania a activat extraopţiunea care include Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD pentru toţi abonaţii. 

Ce spune UPC?

„Pentru o informare corectă, UPC România doreşte să facă precizări legate de pachetul opţional Extra Fotbal, care include posturile Look TV, Look TV HD şi Look Plus HD.

Acest pachet tematic opţional oferă acces la toate meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, competiţii care debutează în luna iulie, pe 25, respectiv 16 iulie. Luând în calcul interesul crescut al abonaţilor noştri pentru fotbal, precum şi termenul scurt până la începerea campionatului, UPC oferă gratuit acest pachet întregii baze de clienţi de televiziune digitală, timp de o lună. 

Pachetul Extra Fotbal este opţional, iar clienţii UPC beneficiază de flexibilitate maximă – ei pot alege în orice moment să dezactiveze această opţiune şi ulterior să o reactiveze, prin metode simple şi accesibile (apel la un număr gratuit, accesarea paginii de web dedicate sau SMS cu tarif normal). UPC a informat toţi clienţii din timp, în mod individual şi transparent, asupra opţiunilor pe care le au în legătură cu pachetul Extra Fotbal“, a a explicat UPC într-un comunicat de presă.

Abonamentele se scumpesc

Numai că mulţi abonaţi sunt deranjaţi că au primit un „cadou“ pe care nu l-au dorit, iar acum trebuie să ceară dezactivarea extraopţiunii. Oricum, toate abonamentele UPC se vor scumpi cu 3 lei, începând din august, sub pretextul că se va plăti „taxa de stâlp“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite