Ungurii jubliează: cei mai buni atacanţi ai lui Piţurcă cad pe capete. Mutu s-a accidentat la un antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai întâi, s-a accidentat Marica, apoi s-a „rupt“ şi Stancu, pentru că, miercuri seară, să primim cea mai grea lovitură.

Adrian Mutu a suferit o ruptură musculară la un antrenament al echipei sale de club, Ajaccio, şi va lipsi minimum trei săptămâni de pe gazon. Totuşi, durata absenţei sale poate fi şi mai mare. Ea se va stabili cu exactitate, după ce atacantul de 34 de ani va efectua un RMN în această seară.

Tocmai îşi revenise

Accidentarea lui Mutu e cu atât mai dureroasă cu cât el era într-o revenire evidentă de formă. El a fost titular în ultimele opt meciuri ale celor de la Ajaccio pentru care a înscris de cinci ori între 12 decembrie şi 9 februarie. În total, în acest sezon, „Briliantul“ a bifat 18 prezenţe şi şapte goluri la Ajaccio.

Riscă să piardă „dubla“ cu Ungaria şi Olanda

Din cauza accidentării, Mutu poate rata meciurile echipei naţionale cu Ungaria (22 martie) şi cu Olanda (26 martie) din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

Absenţa lui Mutu ar fi un adevărat coşmar, având în vedere că şi prezenţa lui Marica pe teren în cele două jocuri e pusă sub semnul întrebării. Nici Bogdan Stancu nu se simte prea bine, el părăsind terenul accidentat, în ultima etapă de campionat, în Turcia.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite