Un portar al Stelei a "îngropat" Concodia. Chiajna-CSMS Iaşi 1-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niţă (dreapta) a gafat la meciul cu CSMS Iaşi
Niţă (dreapta) a gafat la meciul cu CSMS Iaşi

Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi s-au anulat reciproc într-un meci pe care ambele sperau să-l câştige, în lupta pentru evitarea retrogradării. Rezultatul, marcat de două erori personale, ajută mult şi Viitorul lui Hagi.

Sub linia roşie, Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi visau ambele la victorie. La final s-au ales fiecare cu câte un punct, după un meci în care rezultatul s-a scris pe două mari erori. 

Chiajna a trecut în avantaj în minutul 37, prin Purece, dintr-un penalty acordat după o intrare imprudentă a lui Onofraş asupra lui Bambara, însă oaspeţii au egalat în minutul 47, după o gafă uriaşă a lui Niţă. Goalkeeper-ul Concordiei, care din vară va evolua la Steaua, a scăpat din palme un balon trimis în careu, după o lovitură liberă, iar Hugo Moutinho a marcat din apropiere. 

Cea mai controversată fază s-a petrecut în prelungiri (90+1), când balonul reluat cu capul de Pătulea, după un corner, l-a lovit clar în braţ pe Ghionea, dar centralul Tudor a lăsat jocul să continue. 

S-a încheiat 1-1, un rezultat care convine mult celor de la Viitorul Constanţa. Cu cinci etape înainte de final, gruparea lui Hagi este pe locul 14, primul peste linia retrogradării, cu 27 de puncte, la egalitate cu Chiajna, dar cu un golaveraj mai bun. Urmează Severin, cu 24 de puncte şi CSMS Iaşi, cu 23. Gloria Bistriţa, ultimul loc,.cu 17 puncte, este deja condamantă. Pentru celelalte trei locuri retrogradabile, bătălia e destul de strânsă. 

Concordia Chiajna: Niţă - Savin (Novac '90), Leca, Ghionea, Bambara - S. Pană, Ispir - Serediuc, Purece, Coşereanu (Popovici '60) - Welington . Antrenor: Ilie Stan.

CSMS Iaşi: Irimia - Mitici, Tincu, Avrămia, Ţigănaşu - Milea - Onofraş (Cl. Ionescu '46), Cl. Tudor (Semenenko '75), Moutinho, Ciucur (Bădic '87) - Pătulea. Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: S. Pană '38, Popovici '80 / Ţigănaşu '78, Ciucur '80.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Micloş Nagy, Valentin Avram (asistenţi)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite